Hey beauties! Bij Sphynx Cosmetics willen we jullie een geheimpje vertellen dat ons merk extra speciaal maakt: al onze producten worden lokaal gemaakt, hier in Nederland. Dat betekent dat je niet alleen kunt genieten van geweldige beautyproducten, maar ook met een gerust hart weet dat je bijdraagt aan een betere wereld. Hier is waarom lokaal, liefdevol en verantwoord produceren zo belangrijk voor ons is.

Ecologische voetafdruk

Allereerst, lokaal betekent minder kilometers en minder CO2-uitstoot. Onze producten hoeven geen lange reizen over de wereld te maken, waardoor we de milieu-impact van transport minimaliseren. We geloven in het beschermen van onze prachtige planeet, en door lokaal te produceren, dragen we ons steentje bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Lokaal geproduceerd

Wat betreft ethische productie, kun je erop vertrouwen dat we geen compromissen sluiten. We houden van onze medewerkers, en daarom zorgen we ervoor dat niemand wordt uitgebuit tijdens het productieproces, noch mens noch dier. Onze fabrieken in Nederland voldoen aan de hoogste ethische normen, zodat je met een gerust hart onze producten kunt gebruiken, wetende dat ze met liefde zijn gemaakt.

Diervriendelijk

En het wordt nog beter. We zijn 100% dierproefvrij en veganistisch. Geen enkel dier wordt gebruikt voor het testen van onze producten, en we gebruiken geen dierlijke ingrediënten in onze formules. Hiermee zetten wij een belangrijke stap in de richting van een ethische en diervriendelijke beautyindustrie.

Gegarandeerde topkwaliteit

Onze lokale productie stelt ons ook in staat om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in de gaten te houden. We gebruiken alleen de beste ingrediënten en materialen en zien erop toe dat elk product met de grootste zorg wordt vervaardigd. Of je nu onze accessoires gebruikt om aan te brengen of te reinigen of onze make-up om je creativiteit te uiten, je kunt erop vertrouwen dat onze producten van topkwaliteit zijn.

Als kers op de taart vinden wij het minimaliseren van afval en het gebruiken van recyclebare verpakkingen ook enorm belangrijk. We geloven in een groenere toekomst en werken hard om onze impact op het milieu te verminderen.

Onze groene familie

Dus de volgende keer dat je onze producten gebruikt, weet dan dat je niet alleen je schoonheid benadrukt, maar ook bijdraagt aan een schonere, ethische en diervriendelijke wereld. Bedankt dat je deel uitmaakt van de Sphynx Cosmetics-familie en onze missie om de wereld een beetje mooier te maken. Samen kunnen we het verschil maken, één prachtige look tegelijk.